Duon Överklass släpper videon till nya singeln Livet. Första smakprovet från deras kommande mixtape Överallt & Ingenstans. Och även om de tidigare släppt musik så är det här första gången de släpper något på riktigt.

Det är lätt att vira in sig i all stress, press, alla toppar och dalar som vardagen innebär. Det är lätt att glömma hur fett det är att att ens få vara vid liv. Den här låten är vår påminnelse för dom dagarna då allt känns lite extra tungt. Vi lever och det är jävligt fett.

Överallt & Ingenstans är en konversation om livets djupa dalar och höga toppar. En öppen dialog kring förändring och att titta framåt. En inblick i balansgången mellan högmod och ödmjukhet. Överklass vibbar kring en gemensam känsla som växer fram stegvis genom mixtapet Överallt & Ingenstans. Strävan är tidlöshet, något som medlemmarna Jonatan Berko och Mahan Noubarzadeh har velat åstadkomma länge.

Båda medlemmarna är en del av kollektivet SOM031 som de senaste året med Ikhana, Parham, Nibla och Skander spridit en nyanserad bild av Göteborgs musikscen.

Mötet mellan Berko och Mahan fick form när de båda var en del av gruppen Bob Village och jobbade med albumet ”Pug Life”. På samlingskivan från The Order, KVEA (KundeVartEttAlbum), fick vi för första gången höra Överklass potential med låtarna ”Parkbänk” och ”Långt ifrån”. Nu är dom redo att släppa sitt första egna mixtape. Överallt & Ingenstans kommer ut den 28 mars.

Lämna en kommentar

Kommentarer