Efter att ha tillbringat nästan hälften av sin livstid i Sverige där han har gjort och uppnått många saker, bland annat genom att tjäna en uppmuntrande fanbase genom musiken , skulle svensk/ugandiska artisten  Rashy K med riktiga namn Rashid Kibirige Ssebunya gjort en debut på lokal scenen med en show i Uganda.

Det blev det onsdagen den 28 mars då Rashy K äntligen gjorde debut på den ugandiska lokala scenen med ett EP- listening party som han kallade ”Good Vibes Experince” som framgångsrikt ägde rum i Kampala centrum baserat Club Donz.

Bukedde FMs radio MC Ticha Ticha var på plats och avsedd att fira artistens 25-årsdag som föll samma dag. Det startade på några minuter till 10:00 med en uppvärmning av live Dj-mixar tills senare när låtarna spelades var strängt Rashy K som ett sätt att få deltagare bekanta med hans låtar.

 

Vid exakt 5 minuter till 11 PM gjorde Rashy K sin entré i klubben bland många ululeringar från fansen som vissa bara såg honom för första gången. När spänningen av hans entré upphörde tog han till scenen för att avslöja sitt paket med en prestation.

Eftersom det var ”Good Vibes Experience” som skryts av massor av drycker och snacks, Han sen utförde  bara två av hans låtar, nämligen ”Nuff Style” med Young Mulo och ”Miss World Wide” för att ge fansen mer tid att interagera , ställa frågor och ta bilder med honom.

För de fans som bara såg  Rashy K på TV, var festen deras möjlighet att ha en up close och vara personlig med honom.

Facebook @officialrashyk

Twitter @ officialrashyk

Instagram @Officialrashyk

Lämna en kommentar

Kommentarer