Men då vi på Skanker är underbemannade idag så hinner vi inte alltid publicera allt ni skickar in till oss i rätt tid. Vi gör alla vårt bästa, men som ni vet så arbetar vi alla ideellt på Skanker med andra jobb/projekt/skola vid sidan om.

Tiden är just nu vårt stora problem och vi söker fortfarande dig som vill joina oss! Är du sugen så kontakta serendipity@skanker.se. Det vi är i störst behov av hjälp med är släppen! Vissa dagar kommer det inget medan andra dagar de bara rasar in. Skulle du kunna tänka dig att ägna ca 15-30 min om dagen, för att kolla mail, sociala sidor mm sen göra några dropp så hör av dig ASAP!

Är du artist och vill få ditt material publicerat snabbare så kan du oxå hjälpa via att ex skicka med bild (Om du vill ha någon särskild), särskild text, label, vilka ni vill ha taggade, collab osv. Vi håller på att kolla upp möjligheterna med ett färdigt formulär som ett alternativ. Allt för att vi ska bli snabbare på att få ut materialet!

Om du som artist vill presentera dig på sidan så är du välkommen att skriva lite om dig & din musik till oss, bifoga ev bilder/länkar. Du kan även hojta till om du hör de viskas om nå kommande överfeta släpp, samarbeten, projekt osv. nu under 2018.

Fortsätt maila din musik till just dinmusik@skanker.se

Hoppas ni käre kamrater kan ha överseende för ett litet tag! För vi ligger inte på latsidan utan vi arbetar för fullt för att kunna utveckla sidan och bli ännu större! Skanker är här för att stanna!!!!!

 

Sjukt tacksamma är vi för allt ni skickar in So Dont Stop That!!

 

 

Lämna en kommentar

Kommentarer