Basti

10936372_10155231547630145_1329317978_o
Sebastian vieweg började med musik när han va 17, hans resa har hållit på i 6-7 år. Det började med rap,hiphop men hittade hem i reggaen.

Hans artist namn Basti kommer ifrån hans papi som kallade honom det när han va liten. Hans hjärta brinner för att få ut sina budskap till folket. Basti kämpar för allas lika värde,frihet, kärleken och han kämpar emot rasismen, Samhälls problemen och vill dela med sig av sin erfarenhet till folket. För att dansa till musiken måste man lyssna på lyriken.

Från grunden är Basti från Motala Men bor för tillfället i Västerås där han trivs som fisken i vattnet. Bastis stora förebilder inom musiken är General Knas, kapten Röd, Labyrint, Allyawan mm.. Basti jobbar hårt och det är mycket på gång, sammarbeten med Odd Vibez, Kajsa Karp och Vino music Miklo & Tusenfalk mm..

Västerås är fylld av talanger så det blir mycket sammarbeten. Tillsammans är vi starkare och lyfter varandra. Odd Vibez som ligger Basti väldigt varmt i hjärtat stöttar och hjälper honom i alla lägen. Förutom att dom är arbets kollegor och jobbar hårt så är dom även vänner som umgås utanför arbetet!! Musiken brinner i Bastis hjärta och ni kommer att få se mycket mer av honom i framtiden.

Inline