Cajsa Camomile

10936372_10155231547630145_1329317978_o
Cajsa är låtskrivare, producent, artist och ett nytt stjärnskott på reggaescenen.
Började som tioåring i musikklass på Fryxellska skolan i Västerås där hon undervisades i körsång, musikteori, musikhistoria och på fritiden även discodans där hon tävlade.

Under dessa sex år på skolan genomfördes ett hundratal konserter med bl.a. sinfoniettan i Västerås konserthus. Cajsa utvecklade även sitt musikintresse på Calle Flygare i Stockholm med inriktning på musikal. Fortsatte vidare på Carlforsska gymnasium och det musikestetiska programmet med examen 2013.

Har under åren medverkat i olika musikaliska sammanhang och sedan 16 års ålder i flera konstellationer av coverband. Hon jobbar med många olika genrer såsom Reggae, Soul/Jazz/Funk/Rnb. Cajsas passion till musik är nästintill obeskrivlig, det är hennes liv.

Musiken har alltid omringat henne med glädje som hon kärleksfullt förmedlar vidare med sin karismatiska utstrålning. Hon har alltid haft sin pappa som stöd då han också i hela sitt liv arbetat med musik. Cajsas pappa, även kallad Papa Jaz, är musiker och producent och de har i flera år samarbetat och skriver låtar tillsammans.

Redan 2010 träffade hon reggae artisten Daniel Asher Pejcic (Jah Covenant Band )de blev goda vänner och började arbeta ihop med musiken. Daniel presenterade Cajsa för reaggeprofilen Governor Andy. De träffades och började samarbete med varandra. Cajsa har lagt alla körer på Governor Andys senaste plattor “Steget” (2014) och “Farozonen”(2015). De har även gjort låtar som ”Allt eller Inget”, ”Låt Ditt Hjärta Va Me”. Under sommaren 2015 turnerade Guvernören och Cajsa runt om i Sverige på festivaler och på klubbar, och sommaren 2016 som soloartist med spelningar på bl.a Bob Marleys Minneskonsert och Öland Roots.

CAJSA CAMOMILE senaste platta är EP:n ”Knas Värld” som släpptes med hennes egen label, Papajaz Productions, den 30 september 2016 .

Spotify
Facebook

Inline