Odd Vibez

10936372_10155231547630145_1329317978_o
Gruppen som är hungrigare än någonsin! Odd Vibez är en Reggae/Hip hop grupp från Västerås.
Bandet består av Miran Handzar & Agge Staffansson

Kärlek är grunden i deras musik, men självklart så får man ta del av deras syn på Samhällsproblem.

Att det blev en blandning utav Reggae & Hip Hop beror på att Agge är en riktig Reggae älskare medan Miran inte kan motstå gunget och rytmiken i Hiphopen, men självklart så gillar dom båda stilarna.

Killarna har hållit på med musik tillsammans i cirkus 8 år, men musik karriären går way back. Men då körde dom båda solo.

Det är nu på senare tid som dom verkligen känner att dom har hittat deras sound och stil, och det beror nog på att dom kör utan gränser och riktlinjer. dom gör helt enkelt det som dom känner för, därför kan man höra en stor variation i deras musik.

Det viktigaste för gruppen är att förmedla olika känslor och upplysa folket om typiska problem som dagens unga ofta får uppleva. Sen självklart sprida kärlek och sköna vibez att gunga till.

De här killarna kommer inte att nöja sig med att vara underground och är beredda att kriga tills de är bland de största artisterna i riket. Deras sköna, gungvänliga och upplyftande sound talar för att deras vision blir till verklighet snarare än vad de själva räknar med.

Facebook

Inline