Kiihjano ”Di white lion” är tillbaka med nytt material på svenska inför 2015.

Efter en bra respons av sin senaste ep ”Still on the rise” som skrevs på engelska, har nu Kiihjano laddat om batterierna och kommer nu med nytt och fräscht material på Svenska.

Efter många förfrågningar och tankar, hit och dit bestämde sig Kiihjano för att han för andra gången var redo att släppa material på svenska. Denna gången är han aktuell med en ny singel och en ep.

Det är en utmaning och samtidigt spännande, han vill även visa sin mångsidighet som artist och att lyssnarna lättare ska lättare kunna relatera och få intryck av hans musik i Sverige.

Hans nya låt heter ”En Plats” och samtidigt som singeln släpps den idag 2/4 så kommer även hans ep ”Vägen Fram” på 6 låtar att släppas. ”En plats” är en samhälls inspirerad låt där han vill få dig uppmärksammad på dagens problem och att du ska ta en stund att glömma bort dina bekymmer och ta dig till en bättre plats. Ett citat taget ur låten är ”jag känner till en plats där vi kan ta det chill”.

Kiihjano satsar på att ta ett stort kliv in på den Svenska scenen som en ny röst inom Svensk urban musik. Med ett nytt unikt sound format av producent teamet no faces från Unity Yard Norrköping kommer du att få höra en blandning av Reggae, Dancehall, Pop och mainstream influerat sound.

Med sina välskrivna samhällsinriktade texter med en djup vilja att skapa en förändring, till en kaxig sida han inte visat tidigare så ska han vinna svenska folkets hjärtan och ta reggae musiken ett steg närmre in i alla hem och in i vardagen.

2015 Kommer du att få se mycket av Kiihjano från många håll då han är med på många featurings med andra artister samt att han har ett projekt på gång som många inte förväntar sig

Lämna en kommentar

Kommentarer