”Äntligen. Alldeles försent, nästan ett år senare än vad jag tänkt ursprungligen, så kommer nu min allra första debut EP, Frihetskrigare! En ganska spretig EP, men som fångat lite av känslorna som jag fångats i under året. Några låtar blev klara för ett år sedan, några helt nya, men ruskigt skönt att kunna avsluta detta kapitel, och gå vidare med alla nya låtar som jag skrivit! Måste rikta ett tack till alla grymma producenter som bidragit med feta riddims, Rocksteady Fred, Doobie Sound, Tommy Almighty, Heavy Roots och sist men inte minst producenten och mastermind, som hjälpt mig spela in och mixa låtarna, Victor ”Vino” Farina. Måste också tacka House of Marley, och grabbarna för fett ljud i lurarna. Samt ruskig god mangodricka. Ett måste i studion! Bless till alla kärlekskrigare därute!! Boom/Riggy Lion”

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Kommentarer