First Class Sound presenterar stolt:

▸ CHILLY & LEAFY
▸ HOT THIS YEAR BAND

Support:
▸ PAPA DEE
▸ SILLY SELECTION
▸ FIRST CLASS SOUND

För er som hängde med runt milleniumskiftet så kommer ni garanterat ihåg Chilly & Leafy. Duon som bland annat gjorde låten ”Vart ska du ta vägen” till Telias tv-reklam. Båda herrarna hade ett långt förflutet inom den svenska reggaescenen innan sammanslagningen, och medan Leafy aka Leafnuts har fortsatt sin resa inom reggaen så har Chilly i princip inte rört en mikrofon dom senaste tolv åren.

Men jag hade äran att spela på ett event i Stockholm för x antal veckor sen och då gjorde Chilly & Leafy en exklusiv comeback backade av dom alltid övertunga Hot This Year Band (Kapten Röd / General Knas / Etzia / Norris Man mm). GÅSHUD! Det kändes som att detta var något dom har gjort regelbundet de senaste tolv åren. Jag kände att detta var något som Västeråspubliken måste få uppleva och efter en del tjat och övertalning så lyckades det.

Och inte nog med det. Ytterligare en veteran kommer att förgylla scenen denna kväll, ingen mindre än PAPA DEE. Även dom ständigt aktuella SILLY SELECTION kommer att skruva upp temperaturen. Självklart så kommer DJ LION [FIRST CLASS SOUND] spela dansgolvklassiker före show så ni kan värma upp höfter och midja.

Missa inte detta event folks, vem vet om det kommer ske igen.

Den 12 december, Kl. 21.00 – 02.00

Bankiren Smedjegatan 13, 722 13 Västerås

Biljetter kommer att finnas på Skivbörsen samt billetto.se inom kort.
Mer info om biljettdropp kommer snart!

Lämna en kommentar

Kommentarer