Grabbarna Ras Lucky , Young P, Mighty Bento och Brother MoK från culture/Dancehall soundsystemet Infinity Sound, är grundare till det nystartade projektet Mash Up Radio.

Mash Up Radio är en podcast radio som kommer att sändas varannan vecka, och kommer innefatta intervjuer med artister, sounds, Dj,s och dansare från Sverige. Eftersom podden når ut till lyssnare även utanför Sverige, görs intervjuerna på engelska. Läs intervjun och kom ihåg att följa dem på facebook så ni inte missar några avsnitt!

 

 

Hallo där! Allt bra?

Men tjenare, jo allt är bra här. tackar som frågar, det har varit en hektisk helg. Spelat in nya avsnitt med Axxionpack, Etzia & Partillo och allt har gått bra så vi är nöjda.

Ni har nyligen startat upp en podcast som går under namnet Mash Up Radio, vad kan ni berätta om frm00157projektet?

Yes, vi i Infinity har alltid haft mycket tankar och idéer och nu har vi kommit till ett staduim där vi kan börja genomföra våra visioner. Mash Up Radio är vårt senaste projekt och det är en podcast radio som ska sändas varannan vecka framöver.

Vi började med Jah Ark först och sedan Silly Selection. Det råder verkligen ingen brist på artister, Sounds, Dj,s och dansare som vi ska intervjua framöver. Våran tanke är att inte helt låsa oss till reggae, utan kunna spela in det vi känner för. Men visst kommer alla former av reggae att få lite förtur^^ Det hela går till så att vi bjuder in någon att intervjua om dåtid, nutid och framtid, projekt och nytt som ska komma. Dussutom får de välja låtar, som står dom nära eller som dom jobbar med, och berätta om dessa.

Allt på engelska så att vi kan nå ut till alla. Vi spelar in allt i Young P’s nya bostad och det är även han som fixar och trixar med ljudet. Bento intervjuar/skriver frågor och Lucky tar hand om musiken, Brother MoK har artistkontakt och försöker få allt att hamna på plats. Vi är helt nya på detta med Radio, så vi har mycket att lära, men vi tycker det är grymt skoj och det har varit väldigt uppskattat av dom medverkande.

Vad kommer hända på podden framöver?

Vi försöker alltid ligga ett par steg före så nästa gång ska vi gästas av Million Vibs & Concreate Steppaz. Vi har även större artister/band på gång men det får blir överraskningar framöver.

Om man vill checka in er, var och hur ofta kan man lyssna på er?

Lättaste sättet att hålla koll på det vi gör, är genom att gå med i Mash up radios fb sida eller Infinitys. Där lägger vi ut kommande avsnitt och där finns även länkar till de tidigare.

Vad har ni för mål eller tankar om framtiden när det gäller Mash Up Radio?

Vår ambition är att få en stadig bas av lyssnare, som gillar det vi gör, och hinna träffa och intervjua så mycket artister som möjligt. En anna tanke med poden är att få en större spridning av svenska och internationella artister, soundsystems och djs till svenska folket. Just nu är det en väldigt liten skara i våra olika städer som känner till vilka Soundsystems och djs som finns i andra städer än sin egen. Så med poden kan vi sprida info och visa upp vilka färdigheter vi har här i vårt land. Detta för hela Sverige och även Europa/världen eftersom en tredjedel av de som lyssnar, lyssnar utanför Sverige.

Vintern är nu slut, vilket är det bästa vårtecknet för dig?

Det bästa vårtecknet här är värmen, solen och att folk börjar komma ut ur sina iden. Så snart är det dags att rigga upp det första ljudsystemet och köra en utomhusfest. Vi behöver alla dansa in våren på riktigt!

Något annat ni vill tilläga eller berätta?

Nja inte vad vi kommer på. Förutom att om folk skulle va sugna på att vara med i vårat program framöver, så kan dom kontakta MoK på

Mok_brand@hotmail.com

 

Lyssna på:  Soundcloud

Följ på: Facebook


 

Lämna en kommentar

Kommentarer