Var med och bidra till insamlingen i kampen mot hiv/aids.

Genom musikprojektet Do something vill Fredrik Hellstrand samla in pengar till förmån för hivdrabbade barn i Zimbabwe. Vi på Skanker.se har tidigare publicerat en artikel på hemsidan om projektet samt skivan som säljs som en del av insamlingen. Nu vill vi sprida budskapet än en gång –  do something! Var med och påverka, ditt bidrag samt försäljningen av skivan går oavkortat till projektet och det kommer redovisas offentligt vad varje slant går till.

För att kicka igång insamlingen ytterliggare anordnade Fredrik en releasefest på Operan på Christiania i Köpenhamn förra helgen (24/1 – 2015). Skanker var där och tog pulsen på ett par artister för att få veta mer om deras insats i projektet, hur musik är ett bra sätt att använda i kampen mot hiv/aids, samt varför man faktiskt ska köpa skivan.

 

Tredje intervju är med artisten Lirical D’ Mirical från Köpenhamn – som berättar om sin syn på livets illusion kontra sanningen och rättvisan som musik sprider. Lirical har ingen egen låt på skivan, men han var med på releasefesten och uppträdde och spred goda vibbar! 

Kom ihåg att kika på vår artikel också, där vi publicerat fler intervjuer och mer fakta om projektet;

http://www.skanker.se/do-something-ett-musikprojekt-i-kampen-mot-hivaids/

Skivan kan du köpa genom projektets hemsida: http://www.djirie.n.nu/dosomething

Kolla även Dj Irie på Soundcloud:   https://soundcloud.com/onenesssound

För mer info om internationella aidsdagen, besök  http://www.aidsdagen.se/

Det går också bra att donera valfri summa pengar via donationsknappen nedan;


//Skanker

Lämna en kommentar

Kommentarer