En av medlemmarna i Reggaeonen, Saga Isebring släppte i våras sin debut-singel Växa som vi i en tidigare artikel skrev om.

Nu är hon tillbaka med en ny bubblande singel samt en tillhörande video. Låten Rött Gult Grönt är som Saga själv beskriver – en hyllning till reggaemusiken. Vi blev klart nyfikna på henne & hennes singlar.  Se videon,  läs intervjun & lyssna in henne på Spotify.

Long time no see, hur står det till?

Heej! Allting är fantastiskt! Jag är super glad 🙂  hur är det själv?

Jo det växer 🙂 Vad har du gjort i sommar?

I sommar har jag varit runt och spelat mycket med både Reggaeonen och Willman & så kan man band. Reggaeonen släppte nyligen en ny singel med musikvideo som heter ”Blåbärsvibben”. Jag har också jobbat mycket med mitt nystartade soloprojekt där jag igår släppte min andra singel ”Rött Gult Grönt” med musikvideo, 14 augusti!!

Berätta lite kort om dig själv.

Mitt namn är Saga Isebring, 21 år från Halmstad. Jag är uppväxt i en kreativ familj där musik och konst stått i fokus. De brukar kalla mig multikonstnär eftersom jag finner mycket glädje i att spela musik som att skapa tavlor/skulpturer och spela teater på en scen.

Nyligen släppte du singeln Rött Gult Grönt med en tillhörande video, Vad handlar låten om och vad har inspirerat dig till texten?

Låten Rött Gult Grönt är en hyllning till reggaemusiken!. Reggae står mig väldigt varmt om hjärtat och har funnits kring mig i alla tider. Jag valde att skriva låten för att dela med mig av den glädjen jag känner när jag får lyssna/spela musiken.

Det tillkom även en video till singeln. Vad kan du berätta om videon?

Det är min första egna musikvideo! Och den är inspelad på en av mina absoluta favoritplatser som finns uppe i värmland. Där har min familj en sommarstuga som vi besöker varje år. Jag valde att spela in min musikvideo just där uppe för där kommer man väldigt nära naturen med mycket skog och sjö, vilket jag älskar. Det är också en mycket betydelsefull plats för mig med mycket magi i luften. Glädjen i låten ville jag också skapa i bild därför valde jag den plats där jag mår som bäst!

 

Nu är två singlar släppta, är de kanske ett försmak på ett större släpp kanske?EP/Album?

Två singlar är släppta! Och de är försmak på ett större släpp 😉 om det blir en ep eller ett album vet jag faktiskt inte än. Men jag vet att i början av 2016 kommer ni få höra mer av mig.

Vad händer för dig till Hösten?

Vad jag vet just nu är att jag har några spelningar kvar med Reggaeonen och Willman & så kan man band. Sen kommer det spenderas en hel del tid i studion för att skapa mer musik till mitt soloprojekt.

Sista ordet är ditt & fritt.

Jag vill tacka skanker.se som håller koll på den svenska reggaescenen och ger mig möjligheten till dessa intervjuer. Jag vill också nämna Sebastian Lau, sångare o gitarrist i reggaeonen, som hjälper mig med inspelning, mix, master och musikvideo. Och jag ville tacka alla ni där ute som stöttar mig med alla fina ord. Jag ser fram emot att få komma ut och möta er live! Mycket kärlek från Saga Isebring

Följ Saga på Facebook

Lämna en kommentar

Kommentarer