KALMAR, 16 MAJ – DANI M & SYSTER SOL


Sandra Nöje & LinkUp Bookings presenterar stolt:

Live:
♦ DANI M
ft. DJ CAPO

♦ SYSTER SOL
ft. DJ KIPPSHU & BOWDOWN DANCE CREW

Warmup:
♦ MINDFELLAZ

Dj’s:
♦ Dj VICTOR BA, ALEX THE KID, DJ DIVERSITY

♦ 16 MAJ PÅ SANDRA ♦
Snart är det äntligen dags för en av årets tyngsta kvällar på Sandra i Kalmar! Kvällen gästas av några av Sveriges tyngsta Hiphop- och Reggae-akter! Dani M med sin tunga Dj Capo, Syster Sol i en unik show med Dj Kippshu och BowDown Dance Crew, och våra lokala Kalmar-hjältar i Mindfellaz!

Mellan showerna kommer Dj Victor Ba, Dj Diversity och Alex The Kid spela det senaste inom Reggae, Dancehall och Hiphop! Kvällen första show börjar redan kl. 22.00 så se till att komma i tid till en tung helkväll du absolut inte får missa!

Ses på Sandra lördagen den 16 maj 2015!

► Köp dina biljetter på förköp!
http://www.tickster.com/events/xfb1bvu5ecjl6un

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

♦ SYSTER SOL ♦
En av Sveriges största reggae-artister kommer till Sandra och Kalmar! Syster Sol har hunnit med att släppa tre album och arbetar just nu på nytt material. Ny singel släpps i april och innan sommaren ska ytterligare en singel släppas.

Vi lärde känna Syster Sol i början av 2000-talet genom bandet Livelihood som han med att släppa två album. Sedan dess har hon utvecklade sitt sound och är i dag en av Sveriges största artister med stor fanbase över hela landet.

Känd för sina värma, personliga och explosiva scenframträdanden är Syster Sol med Dj Kippshu och BowDown Dance Crew ett måste!
Missa inte detta Kalmar!

Läs mer på: www.systersol.se/

♦ DANI M ♦
Dani M slog ner som en bomb i Hiphop Sverige 2012 med sina gästinhopp på låtar av Labyrint, Stor och Kartellen . Med guld- och platinasäljande singlarna ”En sån Som Mej” och ”Naiv” visade han att han även kan stå på egna ben!

Nu är han redo att inta positionen som en av landets största artister med nya albumet ”Min Grind” som släpptes i december 2014. Framgångsreceptet är Hiphop med Reggae/Dancehall och Salsainfluenser!

Med Ep.n ”En Sån Som Mig”, mängder av singlar, och nya albumet ” Min Grind” är Dani M mer än redo att bjuda på en sick show i en stad nära dig!

Läs mer på: www.danimofficial.se/

♦ MINDFELLAZ ♦
Mindfellaz innefattar Jass & Gigantoz ifrån Kalmar. Tillsammans har de gjort musik sedan 2007 i olika konstellationer.

Mindfellaz grundades 2010 och har sedan dess hunnit släppa ett album och 3 EP’s. Gruppen arbetar nu på nytt material inför fullängdare som beräknas se dagsljus våran 2015!

Läs mer på: www.facebook.com/mindfellaz/

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

► Lördagen den 16 maj 2015
► Sandra, Kalmar
► Öppet: kl. 21.00 – 02.00
► 18 år
► Live från 22:00
► Förköp kostar 175 kr + serviceavgift
► I dörren kostar biljetten 220 kr (endast i mån av plats)
► Köp din biljetter på förköp via Tickster:
http://www.tickster.com/events/xfb1bvu5ecjl6un

Sandra Nöje
Södra Vägen 58
392 45 Kalmar
Tel: 0480 – 270 80
www.sandranoje.se/

Lämna en kommentar

Kommentarer