Kapten Röd sänder LIVE klockan 12.00


Ett nytt år har rivstartats och med det kommer äntligen också nya släpp från Kapten Röd. I dag, onsdagen den 8 februari, ska han dessutom sända live på Facebook – det vill ni väl inte missa?

Kapten Röd har varit tyst ett tag men med ett nytt år kommer nya möjligheter, vilket vi alla nog kommer att vara tacksamma över – förhoppningsvis. Det är sällan Kaptenen gör en besviken, men det är väl också just det som gör det hela lite… Läskigt (?) I stil med att: man förväntar sig så himla mycket.

Det verkar inte som att jag är den enda som är lite ”nervös” inför de kommande släppen; ”Det är sån sjuk blandning av pepp och nervositet att kliva ut ur bubblan och börja släppa musik igen” skriver han, i går, på sin Facebook-sida.

”Många frågar om jag har en skiva på gång, och även om jag är glad för intresset och peppen, så är svaret att jag precis har börjat skriva egen musik igen, å denna låten (jag tror att han syftar på sitt kommande släpp(?), reds. anm) var det första som flög ur mig. Låten speglar mitt liv och vad som hänt senaste tiden” fortsätter han.

Foto: Carl Martinsson.
Edit: Citty Costas.
Originalbilden hittar ni här.

I dag har ni möjlighet till en alldeles speciell upplevelse här på Internet när Kaptenen sänder LIVE från sin Facebook-sida klockan 12.00. För att se livesändningen (förutsatt att allt går som det ska) söker du på ”Kapten Röd” på Facebook alternativt går in på denna länk: https://www.facebook.com/kap10rod/. Vi kommer även att försöka streama livesändningen i denna artikel när det är dags vid 12.00-tiden samt så kommer vi att länka allt material på efterhand så ni kan gå tillbaks och kika.

Här är en direktlänk till livesändningen:
https://www.facebook.com/kap10rod/videos/10154404776191909/.

Och här ser ni livesändningen 

Materialet ovan är "embeddat".
Om du inte ser klippet - följ länken ovan istället.

Lämna en kommentar

Kommentarer