Kiihjano ”Di white lion” är tillbaka med nytt material på svenska inför 2015.

Efter en bra respons av sin senaste ep ”Still on the rise” som skrevs på engelska, har nu Kiihjano laddat om batterierna och kommer nu med nytt och fräscht material på Svenska.

Efter många förfrågningar och tankar, hit och dit så säger Kiihjano att han nu är redo att för första gången släppa låtar på svenska.
Det är en utmaning och samtidigt spännande, han vill även visa sin mångsidighet som artist och att lyssnarna lättare ska lättare kunna relatera och få intryck av hans musik i Sverige.
Hans nya låt heter ”Abstinens” vilket man kan relatera till hans starka behov av musik. Ett citat taget ur låten är ”Den tas av doktorer, domare varje dag och kväll även polismannen är hookt på den”

Kiihjano satsar på att ta ett stort kliv in på den Svenska scenen som en ny röst inom Svensk urban musik. Med ett nytt unikt sound format av producent teamet no faces från Unity Yard Norrköping kommer du att få höra en blandning av Reggae, Dancehall, Pop och mainstream influerat sound.

Med sina välskrivna samhällsinriktade texter med en djup vilja att skapa en förändring, till en kaxig sida han inte visat tidigare så ska han vinna svenska folkets hjärtan och ta reggae musiken ett steg närmre in i alla hem och in i vardagen.

Länkar:

Facbook
https://www.facebook.com/Kiihjano?fre…

Twitter
https://twitter.com/kiihjano

Instagram
https://instagram.com/kiihjano

http://open.spotify.com/track/6pSImaS…

Text : Kiihjano
Musik: No Faces
Mix: No Faces
Mastering: No Faces

Lyricsvideo: Nofaces & Kiihjano

Lämna en kommentar

Kommentarer