LYRICS:

nok a dem lurer på hvor jeg kommer fra, kjent fra kongehuset til gata

hva som helst hva som helst kan få til hva som helst sett hodet dit til det så kan du få til hva som helst. hva som helst hva som helst kan få til hva som helst adamiral han er på saken han kan få til hva som helst.

når jeg holder microphonen er akt veldig bra når jeg er på microphonen er det ingen som kan ta de digger ikke stilen kan de dritt og dra det her er admiralen jeg skal si deg hvor jeg er fra

jeg er fra det kontinentet som blir kalt africa å være mer spesific er det landet zambia jeg var født i en landsby som heter choma men vokste opp i hovedstaden som er lusaka

jeg hørte masse stories om my grandfather han tok ikke mot tull han var en freedom fighter han var kompis med nkombola and the great madela for vite hvor du skal så må du vite hvor du er fra

å vite hva du gjør så må du bli kjent med jah han ga oss mango for å spise og han ga oss guava han ga oss denne urten som vil kaller chamba chamba blir kaldt for banghi eller kanskje ganja

eller til å med noen steder blir det kaldt marijua skal jeg fortelle deg en ting til om der hvor jeg er fra det ekke alle som for frokost lunsj eller middag vær takknemlig for det du får eller allerede har ikke ta for gitt det du har fått av jah

hva som helst hva som helst kan få til hva som helst sett hodet dit til det så kan du få til hva som helst. hva som helst hva som helst kan få til hva som helst adamiral han er på saken han kan få til hva som helst.

når de hører hvor jeg kommer fra blir stemningen spent hvor kan du være afrikansk med slik hvit pigment du er så hvit i huden ikke en gang sol brent helt til jeg begynner å snakke og dem hører min accent

ingen snakker hvordan jeg snakker snakken min har patent hvis dem diser snaken min ja dem ender opp brent dem ender opp brent og dama dems ender opp tent ikke tull med admiral for han deler ut prosent

ja fra kongehus til gata ja du vet at han er kjent kjent av bad man i gata kjent av fbi agent kjent av fattig folk som slite helt til de som er bortskjemt de sier jeg er dum nei jeg er intelligent

rir opp på rytmen skulle trodd jeg er fast spent tilgir dem lle for all dritet dem har slengt tilgir jeg tilgir men glemt det ekke glemt du kan få til hva som helst om du bare er bestemt

hva som helst hva som helst kan få til hva som helst sett hodet dit til det så kan du få til hva som helst. hva som helst hva som helst kan få til hva som helst admiral han er på saken han kan få til hva som helst.

Spotify: https://open.spotify.com/track/2er02v…

Film & klipp: Marius Smith & Ole Kristiansen

MUSIKK Hva Som Helst (P. Boardman)

Produsert av Henrik Berhane (Berhane productions)

Lämna en kommentar

Kommentarer