Musikvideo: YiGSAW har droppat musikvideo ”Lazy habitz”


YiGSAW har precis släppt sin debut- musikvideo ”Lazy Habitz”. Kör över ett J dilla (the pharcyde) ”runnin” -beat, som är ett projekt inför hans kommande debutsingel som beräknas att släppas i början av maj på Spotify, Applemusic och m.m.  YigSaw är en rappare baserad i Lund/Malmö/Lomma – områdena, med rötter från Etiopien, som för ett tag sedan kommit in i den svenska hip hop- scenen.

Låten återspeglar YiGSAW´s motivation och passionen han lägger i sin musik. Låten handlar om att så ”blessed” som han är, med alla resurser vid sig, resurser & möjligheter som tyvärr inte alla har i denna värld, känner han att det inte finns tid för att vara lat och att ta saker för givet. Videon handlar främst om att jobba för det man vill ha här i livet, nå sina mål och inspirera folk runt omkring sig kring det. YiGSAW vill visa människor att passion kan bli så mycket mer för ens framtid. Medan flera andra människor ej har de privilegier, som vissa andra har, rappar han från det perspektivet att det alltid finns människor som har det sämre ställt än en själv och lever under sämre förhållanden.

Just därför kan inte YiGSAW ta sina ”blessings” för givet & sina möjligheter.

”Jag är bara en i mängden – jag kunde haft de sämre än vad jag har det nu, och just därför riktar jag denna videon till alla som tar deras liv för givet och vill även inspirera folk till att göra något vettigt av ens liv. I slutändan har vi bara ett”.

 

 

Lämna en kommentar

Kommentarer