Ny skribent på Skanker


Hello alla systrar och bröder!
Jag har fått den stora äran att börja skriva här på Skanker. För mig var det inte många sekunders tvivel. En ny utmaning och en erfarenhet rikare. Minns ej så här på rak när just svensk reggae kom in mitt liv. Men med hjärtat i Dalarna så var det självklart Rootvälta som öppnade dörrarna till en helt ny värld för mig. Men även Rockamöllan och Rotpuls har gått varmt i lurarna genom åren. Så några år har det blivit som den svenska reggaen betytt oerhört mycket för mig. Idag fullständigt exploderar det av nya artister och låtar. Fet respekt till er som ger mig denna möjlighet och som levererar. Ni gör min dag varje dag och er musik lyfter mig. Big up till Frank och Marcus som ger mig äran och förtroendet! En kärlek/ Serendipity.

Lämna en kommentar

Kommentarer