Öland Roots 2015
Den 9, 10 och 11 juli kommer ”Sveriges Mysigaste Festival” återigen slå upp portarna till dansbanan i Sandbergen på Södra Öland. Festivalen är belägen i ett unikt naturområde i en gles tallskog precis vid havskanten. Festivalen arrangeras av den ideella kulturföreningen Öland Roots och lockar 5000 besökare. Fokus för boknignarna är att visa på bredden inom den caribiska världsmusiken med fokus på Reggae och Dancehall. Hittills har akter som Syster Sol, Bunny Wailer (JA), Mapei, Helt Off, Tarrus Riley (JA), Partiet och Kalle Baah bokats till 2014 års line-up. Totalt uppträder lite mer än 20 artister under festivalens tre dagar.

Förutom kvalitativa konserter erbjuds besökarna en fantastisk stämning på festivalens camping som ligger i direkt anslutning till scenområdet och precis vid stranden. För de som vill ha en lugnare och barnvänlig festivalupplevelse finns den lugna delen av campingen. Utöver detta erbjuds besökaren en kurdinarisk upplevelse med mat från alla världens hörn, god dryck i öltältet och mängder av konstinstallationer.

 

Info och biljetter

En festivalbiljett kostar 1095 kronor inklusive alla avgifter. Besökare som är under 16 år måste ha med sig målsmans till festivalen. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalen! Mer praktisk information och biljetter finns på festivalens hemsida: www.olandroots.com.

Följ festivalens arbete
Hitta Öland Roots på sociala medier under #ÖlandRoots
Facebook – www.facebook.com/OlandRoots
Twitter – @OlandRoots
Instagram – @OlandRoots

Kontakt och ackreditering

Olof Svensson

Öland Roots
0737-602540

olof@olandroots.com

Lämna en kommentar

Kommentarer