Reggaebandet Partiet, Ny platta 2015!

Reggabandet partiet ska snart in i studion och spela in en ny skiva. Men för att ha råd med detta söker dom sig nu till fansen via så kallad crowdfunding. Donerar man över en viss summa så får man desstuom en liten (eller stor) gåva som tack för hjälpen:

 

€15 Pin ”Jag supportade Partiet”

Ett pin som du kan sätta på din skitiga tygväska eller på ditt fräsiga kavajslag. Designen är inte helt klar, men det kommer att framgå att du supportade skapandet av den här plattan!

€30 Ditt namn i skivkonvolutet+CD

Om du tjongar in 30 Euro (eller mer) så får du ett särskilt omnämnande i CD:ns konvolut, samt en skiva på posten när den är klar!

€50 Vår analoga katalog+omnämnande

För 50 Euro får du: Kulturpolitik (CD) Supervalåret (CD) +nya plattan (CD) Samtliga är signerade och i den sistnämnda kommer ditt namn att vara särskilt omnämnt i konvolutet!

€250 EUR Exklusiv middag m. Partiledarn

Fredrik Boltes avslöjar hemligheterna bakom Partiet över en privat middag. Meny: Pulvermos, pallade äpplen, mm. Efterrätt: Dumpstad ensamkommande flyktingbanan.

€500 EUR Gästlista/Backstagepass 2016

Gästlista (och backstagepass när det är möjligt) till alla Partiet-gig 2016. 500 Euro/person. Endast tre stycken finns. Dealen är personlig och går inte att byta mellan kompisar etc…. Vi försöker styra backstage så ofta som möjligt, men det enda vi kan LOVA är fri entré på allt under året!

€1000 EUR Dygn i studio + Medverkan kör

Ett dygn i studion i Sörfjärden 12:e september. Helpension, mat och boende ingår. Du/ni får vara med när plattan blir till, samt sjunga med i refrängerna på vår låt ”Upp till dans” och en unik insyn i hur vi jobbar när vi spelar in musik. Ett oförglömligt dygn för en eller två personer (kostnaden är 1000E oavsett om ni är en eller två). Man kan bada i havet också. Men det är kallt i september.

Läs mer: https://www.indiegogo.com/projects/reggaebandet-partiet-ny-platta-2015

Lämna en kommentar

Kommentarer