Varje fredag med start 4e september bjuder vi in stans bästa reggae DJs för att avrunda veckan och värma upp i höstmörkret. Sällskap på minst 6 pers är välkomna att välja valfritt från alla varmrätter, pizzor och burgare med följande erbjudande: Ät 6 för 3, ät 8 för 4, ät 10 för 5 osv….

För bokning: Skriv datum, antal gäster och tid (17-21) på väggen här i eventet. Vi bekräftar din bokning så fort vi ser ditt inlägg. Bokningen hamnar i det namn som gör inlägget. Vi har ett begränsat antal platser till varje fredag så först till kvarn gäller.

Fri entré hela kvällen – Dörrarna öppnar 17 – DJs från 19

4/9 – Lance-A-Lot
11/9 – Jonas
18/9 – Jonas
25/9 – Ante

Jonas (Rough Lynx)
En av göteborgs mest erfarna Reggae & Dancehall Dj’s och en av grundarna till Göteborgsbaserade Rough Lynx soundsystem. I snart 15 år har Jonas spelat skivor, arrangerat klubbar, konserter, sänt radio och mycket mer. Bara top notch Reggae & Dancehall garanteras!

DJ Lance-A-Lot
Basist i bl.a sveriges hetaste backingband Hot This Year band & i Kapten Röds backingband, Ribbit Boom Band. Mångsidig producent som ligger bakom såväl svenska som jamaicanska hits. Dj i många många år och i stort sett ett finger med i spelet i allt vad svensk Reggae har att göra med.

Ante (Rough Lynx)
En av göteborgs mest erfarna Reggae & Dancehall Dj’s och en av grundarna till Göteborgsbaserade Rough Lynx soundsystem. I snart 15 år har Ante spelat skivor, producerat musik, sänt radio och mycket mer. Bara top notch Reggae & Dancehall garanteras, gammalt som nytt och allt däremellan!

Varmt välkomna till vår tropiska miljö för en fredagkväll med god mat, skön musik och trevlig personal. Vår mat och drinkmeny hittar du här:http://kontiki.nu/kok_och_bar.php

Obs! Erbjudandet gäller endast vid förbokning i det här eventet.

Kontiki

Storängsgatan 2, 413 19 Göteborg

Lämna en kommentar

Kommentarer