Mitt namn är Saga Isebring, en människa från Halmstad, som intresserar mig mycket i Reggaemusiken både i Sverige och världen.

Under fyra års tid har jag själv varit aktiv i att skapa samt spela Reggae tillsammans med grupperna Reggaeonen, Willman & Så kan man band och mitt nystartade soloprojekt i eget namn.

Vid några tillfällen har jag varit i kontakt med Skanker.se för att få min musik publicerad för hela Sverige. Nu har jag tagit mig ann att skriva för skanker.se själv för att bredda historien kring den aktiva reggaescenen i sverige.

Jag kom då på iden att starta en blogg vid namn Behind the Scenes/Bakom kulisserna där jag vill möta musiker i sverige och dokumentera vad som händer innan musiken publiceras. Därför vill jag nu prova min idé genom att besöka musikernas egna verkstad och intervjua/filma/fota vad som sker under deras arbetsprocess.

Lämna en kommentar

Kommentarer