Kan du berätta om hur ”Allt E Cool” kom till?

Jag och André Roots började vibba på låten för ungefär ett år sedan och skrev den tillsammans under några sessions i hans studio i Göteborg förra året. Sången är inspelad och mixad i Eslöv utav Pancho i Djungelstudion. Musiken är mixad utav André Roots och Karl ”Kyaal” Lund och låten släpps på André Roots Records.

Jobbar du på en uppföljare till ”Från Karlshamn Till Kingston”?

Ja jag håller på för fullt och jobbar på en dancehall-EP i Göteborg med Kapten Röd och André Roots som kommer heta ”Från Barnsben Till Gravsten”. Det kommer släppas några singlar under 2017 och förhoppningsvis är EP:n redo att släppas i slutet av året.

 

Jag har singelrelease för låten ikväll (17/3) på Moriskan i Malmö. Förutom det är jag ute och spelar med General Knas under våren och till sommaren händer det massa feta grejer som jag tyvärr inte kan berätta om än då det inte är officiellt.

Lämna en kommentar

Kommentarer