SKÄRBLACKAS NÄSTA STORA MUSIKEXPORT !

Kalle Baah, Blacka Musik & den årliga Minneskonserten för Bob Marley sedan 1981, är idag välkända begrepp i musikvärlden, både nationellt och ut över världen. Lilla Skärblacka, med 5000 invånare, har producerat grymt bra Reggaemusik sedan slutet av 70-talet.

Nu kommer Desmodrôme som ett av det mest spännande projektet hitills! Ett 11-mannaband som skapar en sanslös mix av musikinfluenser, till en kokande gryta, där fötter blir vilda och tar kontrollen över både kropp och själ! Bandet håller en mycket hög kvalité på både text och musik och är en sanslös blandning av musiker från fyra generationer!

Allt material är skrivet och arrangerat av Sverker Ydén med ett förflutet som grundare av Blacka Musik och musiker i många olika band bl. a. Kalle Baah och NBF. Sofia Berntsson, sångerska, har en lång karriär som artist sedan tonåren. Bland annat 2 x melodifestivalen, popkarriär i både Sverige och Grekland, Wallmans m.m.

Debutsingeln ”Kungens Hundar” släpptes på Marley Memorial i Skärblacka den 9:e maj och har producerats av Svensk/Sydafrikanskan Nandi Vileika.

Mixad av Niklas Berglöf i Studio Hufvudstaden.

Mastrad av Magnus Lindberg

Lämna en kommentar

Kommentarer