“Jag har vart ’På Väg’ i tio år men allt det har varit ‘the groundwork’ inför det jag planerar inför 2018”.

Artisten, rapparen och låtskrivaren Pato Pooh är ett känt namn på den svenska hiphop-scenen. Pato har släppt musik i över 10 år och har under denna tid hunnit med en hel del som artist, inte minst startat labeln NBLSound som under 2017 slagit stort.

Idag den 29 december släpps nya singeln ”På Väg” med Lamix och debutanten SoShowit via NBL Sound och Sony Music Sweden

“Jag brinner mycket mer än att bara vara en fet MC. Därför känns det hur fett som helst att avsluta 2017 och ge mig in i 2018 genom att släppa en ny singel med våra artister Lamix och Showit”, säger Pato.

Pato Pooh har under sin tid jobbat med några av de största namnen på Sveriges musikscen. Har han inte släppt musik under sitt eget namn har han skrivit musik till många andra artister, bland andra Molly Sandén, Linda Pira och Lamix. 2016 släppte Pato singeln “Driftig” med Jireel och Denz från Nivy-kollektivet, vilket var bland de första låtarna som Pato släppte under nyskapade NBL Sound. Under 2017 introducerades Lamix från NBL Sound, och framgången var total då första singeln sålde dubbelplatina, samt ledde till både P3 Guld och Grammis-nomineringar.

Lämna en kommentar

Kommentarer