SINGEL: Stina Velocette droppade i dagarna singeln ”Jag har dig” från kommande debut Ep`n ”Motljus”


”Vi gör det här helt independent, så om ni gillar vad ni hör, dela gärna ♡
Text & Melodi: Stina Velocette
Beatprod: Kapten Röd
Omslag: Ellika Henriksson
Label: Same Plate Music

Nya singeln ”Jag har dig” handlar om två personer som tagit sig igenom en massa skit, är trötta på att hålla uppe en fasad och ytliga relationer. De möts i natten, märker att dom är lika och blir nyfikna på varandra. Beatet har starka UK-influsener och ett galet fett dropp som kan få vem som helst att tappa det.
”Jag har dig” får dig att förstå att du kan ta skita i vad folk tycker och ta för dig av världen.

MER INFO:
Den 24 mars, precis innan vintern övergår till vår, släpps Stina Velocette’s debut-EP Motljus.

Vi har under 2016 fått ta del av Stina Velocettes två första låtar som soloartist och ett starkt sug efter mer har väckts på kort tid. Stina har redan hunnit få låttitlar intatuerade av personer som påverkats av texterna. Hon har överösts med meddelanden på sociala medier från kvinnor som sagt att dom relaterar och tackat för att hon är den kollektiva rösten för sånt dom gått igenom.

Den röda tråden på Motljus är Stinas starka och nakna texter på svenska, över tunga mörka beats. Med EPn visar Stina Velocette att hon besitter en fingertoppskänsla för låtskriveri. Historier och bilder målas upp. Melankoli blandas med hopp och styrka. Hon får lyssnare att gråta ut till vissa låtar, medan hon med andra ger insikt i att man kan äga sitt liv. Musiken doftar UK och nutida RnB och är efterlängtad på den svenska musikscenen.

Skivan är producerad av Stina tillsammans med Kapten Röd och släpps på den nystartade labeln Same Plate Music.

Stina Velocette har en lång karriär bakom sig där hon samarbetat med flera stora namn både internationellt och i Sverige men det är först nu hon solodebuterar.

Lämna en kommentar

Kommentarer