🌀TNT ”Dör För Mig” Ute nu! 🌀

Prod: André Roots
Mix, Mastering & post vocalproduction: Melisha Musicproduction

TNT Nätverk
Facebook: TNTHipHopRap
Instagram: officielltnt
Kontakt: officielltnt@gmail.com

lyssna, dela, tagga #dörförmig, lägg till i din spellista på Spotify

🌀 André Roots Records 🌀

”Dör för mig är en skön modern dancehall låt på svenska. Skriven av TNT och producerad av André Roots. Tidigare har dem samarbetat och släppt låten Linda, Vi förtjänar att le med Vic Vem  som också finns på Spotify. TNT jobbar på nytt material så håll utkik. Nedanför finner du länken till låten på Spotify, in och lyssna, lägg till i din spellista och dela gärna.

Om TNT: Antonio och Tony Hrustic föddes 1998 respektive 97 i Bosnien av romska föräldrar, via en rad europeiska länder hamnade de sedan i Sverige där de bosatte sig i Bergsjön, Göteborg. Killarna beskriver sin förort som en källa till inspiration, på både gott och ont. De pratar om en sammanhållning som format dem samt det faktum att de var tvungna att bli vuxna snabbt. Bergsjön är en plats med över 80% arbetslöshet och många av TNTs texter handlar om det utanförskap de känner i Sverige. Trots att musiken ofta är melodisk, glad och dansant finns det en djupare underton. Romernas situation i Europa idag är mycket svår, strukturell rasism, ekonomisk utsatthet och mängder av fördomar är vardag. 


I sin musik har TNT kunnat använda sig av det rika romska musikarv som finns. Istället för att fastna i traditionell hiphop blandar killarna friskt sin rap med romsk folkmusik, dancehall och r’n’b. Alla som varit på en spelning med TNT vet att glädjen och kärleken till musiken snabbt smittar av sig och gränserna mellan artist och publik suddas ut precis som den mellan genrer.

Lämna en kommentar

Kommentarer