Skanker News: Nytt år nya möjligheter! Välkommen år 2017


Skanker vill passa på att önska alla därute en god fortsättning på nya året! Vill även tacka er som troget följer oss & tar del av våra intervjuer, artiklar, släpp med mera. En stor upp till alla artister som ger oss möjligheten att få njuta av er musik.

Nytt år, nya möjligheter & en massa ny musik att se fram emot! Det händer otroligt mycket inom musikvärlden & genren svensk reggae & hiphop har exploderat totalt. Det produceras i hela vårt avlånga land. Nytt material släpps, konstellationer förändras, festivaler återuppstår, ja år 2017 kommer bli ett fett år!

Ett tips till er alla är att följa SvenskaReggaeVibes på Spotify som Cliff Far-i gört ett greit jobb med! Big up!!!

Här kommer lite info från några olika artister/band som de händer grejer hos!! Så Stay Tuned gott folk!!

Kapten Röd:

”Ny musik ute 10 Feb 
Det ska bli såå kul att börja släppa ny musik igen! Efter att ha känt mig helt tom på texter efter förra skivan, så har det verkligen lossnat, och det känns underbart! Jag kommer ta lite olika musikaliska vägar, beroende på vad jag vibbar på för stunden, men också för att livet låter olika i olika stunder.
Det ska bli så roligt fortsätta min musikaliska resa, hoppas ni vill vara en del!” Kapten röd

– Kärlek & Respekt –

Odd Vibez:

”Hej på er alla!
Vi har ju inte släppt nytt eller varit synliga ute så mkt på sistonde, det beror på olika saker men vi båda 2 har gått igenom saker som tagit vår tid! Vi vill inte alls sluta eller lägga ner Odd Vibez så vi vill bara informera er om att vi kommer börja jobba på våran nya EP ! Och förhoppningsvis så släpper vi ny singel inom snar framtid! Tack för all den respons vi har fått och tack till alla som dunkar oss på Spotify! Vi är stilla stående men playsen rullar på och det är vi evigt tacksamma för! Ni kommer se mer av Odd vibez så fortsätt spela oss och nytt material kommer!”

odd vibez

 

 

 

 

 

 

 

 

   -Må Bäst-

Silly Selection:

”Med tunga ord och som kanske många vet redan har Sebbe valt att lägga mikrofonen på hyllan och kliva av musiken. Mitt hjärta väger bly men uppskattar alla år vi haft och allt kärlek vi fått från alla er som supportat. Projekten kommer fortsätta och ni kommer höra mer men det kommer aldrig bli detsamma. All kärlek till dig bror, fortsätta även följa @booombaclat privata”.

Silly

Yoakeem: (Joachim Gölles)

”Aight pep. Detta år kommer jag även droppa ett solo projekt under namnet Yoakeem det kommer nog ut en debutsingel redan till sommaren så håll utkik”

yoakeem

 

Lämna en kommentar

Kommentarer