De första biljetterna till Öland Roots 2017 släpptes för ett tag sen. I är kör de 13:e,14:e & 15:e juli!

kapten-rod-poster-oland-roots-2017

Första bokningen har väl inte undgått någon nämligen Kapten Röd som äntligen är tillbaka till festivalen efter ett par års uppehåll.

kaptenpressbild_1_2011_fotojohancarlenkapten

Kapten Röd slog igenom 2007 med sitt debutalbum ”Stjärnorna finns här” och med hans andra album ”Fläcken Som aldrig Går Bort” blev Kapten Röd en av Sveriges största reggaeartister.

”Förutom att vara Sveriges mysigaste festival så känns Öland Roots som basen för vår inhemska reggaescen. För mig en stor inspiration och känsla av sammanhang. Jag har upplevt några av mina finaste minnen på festivalen, både på och bakom scen, så jag är grymt peppad att få återvända till sommaren! Hoppas vi ses! Säger Björn ”Kapten Röd” Nilsson. 

Senast Kapten Röd stod på Öland Roots scen var på hans spelning 2010 och under ett gästframträdande på Labyrints spelning under 10- års jubileumet 2013. Sedan dess har han bara stått på scenen ett fåtal gånger. Nu har Kapten Röd börjat skriva på nytt och kommer under 2017 att göra ett fåtal spelningar. Lördagen den 15 juli står Kaptenen åter på Öland Roors scen. Han kommer avsluta festivalen och med tanke på Kapten Röds karisma och Öland Roots hängivna besökare kommer framträdandet bli fantastiskt. Läs mer om Kapten Röd & festivalen på www.olandroots.com

 

 

Lämna en kommentar

Kommentarer