Skanker news: Skanker?


En liten uppdatering om vad skanker.se är och vårt syfte!

Skanker.se startades år 2014 utav Frank Skanker då han såg att behovet av att den svenska reggaescenen behövde uppmärksammas mera samt att det saknades en reggaesajt där allting var samlat därav föddes idéen med Skanker.se. Skanker.se håller koll på det senaste inom reggae i Skandinavien vad gäller nya singlar, album, EP, musikvideor, konserter, event m.m. Vi gör både skriftliga och filmade intervjuer samt åker runt på festivaler & spelningar för att sända live och samla material. Vi uppmärksammar även artister utanför Skandinavien men fokus ligger på Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Ganska snabbt växte sidan och utökades med flera skribenter. Genren är på frammarsch och det fortsätter poppa upp nya artister. Vår grund är och kommer alltid förbli baktakt men då reggae- & hiphop-artister gärna gör mycket collabs nu för tiden, så valde vi att ta med den genren, även efter önskemål från våra läsare. I samband med att skanker.se växte så började även våra mailar att överösas av material. Vi är otroligt tacksamma för att ni skickar in er musik till oss sluta aldrig med det! Det verkar dock råda en viss otydlighet på vilka genrer vi reppar eftersom vi på senaste tiden har fått allt från jazz till elektroniskt dansmusik på våra mailar. Så går härmed ut med detta förtydligande, roots reggae, dancehall, dub & hiphop är i dagsläget de genrer vi inriktar oss på.  Är det dock något som ligger i närheten av dessa så kan vi publicera det. 

AV DITT/ERT INSKICKADE MATERIAL FÖRBEHÅLLER SIG SKANKER.SE BEFOGENHETEN ATT BESTÄMMA ÖVER VILKET MATERIAL SOM SKALL PUBLICERAS.

Om ni inte får en återkoppling på inskickat mail så kan det vara att den hamnat utanför ovanstående nämnda genrer. Vi försöker för övrigt i den mån vi kan att alltid svara på relevanta mail så fort vi kan!

Hoppas vi ses därute bland festivaler & spelningar i sommar då skanker.se kommer försöka resa land & rike runt! 

Bless Skanker familjen!!! 

 

Lämna en kommentar

Kommentarer