Marx Gallo . Common Sense

 

Nu på fredag 22 e december släpps låten Common Sense med reggaeartisten Marx Gallo , backad av bandet Hilltown Syndicate .
Låten är inspelad och producerad i Skärblackas Red Hut Studio .
Common Sense är den andra singeln av det kommande albumet som släpps i vår. Den första singeln” Likkle by Likkle” mottogs väl och denna är i samma tunga rootsreggae stil .
En video släpps även under samma dag.
Trots den mörka texten ser vi ljust på framtiden 🙂
Mvh Janne Karlsson  Red Hut Studios
Titel: Common sense
Artist: Marx Gallo
Label: Red Hut Studios
Publ: Janka Music

Marx Gallo är en nygammal röst inom svenska reggaescenen. Kevin Acuña aka Marx Gallo uppväxt i Skärblacka har varit frontman i band som Drama Roots och Kidz of Babylon. De senaste åren har han gjort en satsning internationellt och fått möjligheten att jobba med många stora namn så som Max Romeo, Sly Dunbar, Kenyatta Hill, Nambo Robinson, Chris Meredith och Janne Baah från Kalle Baah.

Debutplattan “Salt & Sweet” spelades in i Sly Dunbars One pop studio med Sly som medproducent 2015. 2016 släpptes en singel “Tivoli Garden” med Max Romeo samt omtyckta Likkle by Likkle och i år kom nya singeln Bandwagoner inspelad i Red Hut Skärblacka.

Nu arbetas det för fullt med en ny platta tillsammans med bandet Hilltown Syndicate, Red Hut Dub band och Janne Baah som medproducenter.

https://www.facebook.com/marxgallomusic/

http://www.marxgallo.com

https://open.spotify.com/artist/4sHsAEoZZJLuskIZPuXE1H

Lämna en kommentar

Kommentarer