Soundsystem: Simmer Down & Dub&Roll presenterar Danman & Jah Forcefield


Simmer Down & Dub&Roll presenterar Danman & Jah Forcefield i Göteborg den 7:e april

Simmer Down & Dub&Roll flyger hit jamaicanen och soundsystem veteranen Danman från UK och de bosniska dub producenterna Jah Forcefield från Sarajevo för en spelning på Simmer Down i Göteborg den 7:e april!

Danman är känd som MC, låtskirvare och sångare och har länge hållit i micken för engelska Iration Steppas och följt med de runt om i världen och spridit Roots, Dub och soundsystem kultur.
Jah Forcefield är ett nytt projekt från Sarajevo, Bosnien och Hercegovina där Bass Ul Ulema och Zentash Gigawatt gick samman för att jobba vidare med artister välden över. JF kör tunga roots inspirerade steppers och aldrig hörda riddims och dubs som de plockar fram för denna kväll. Deras musik släpps både på Dub&Roll records och andra skivbolag där det släpps mycket roots inspirerad bastung musik som tex. det tyska ROHS från Berlin där de är aktuella på deras senaste kompilation.

Vi har som mål att göra Roots/Dub/Reggae musik och soundsystem kultur mer tillgänglig här i Göteborg. Biljetterna kostar 100 kr och går att köpa på Simmer Down och de finns även att köpa på Pusterviks biljetter och andra ombud för 130 kr (30 kr service avgift) via nätet. Obs! Begränsat antal platser (endast 130 st). Endast folköl serveras av alkoholdrycker, och det finns också enklare mat, juice och fika.
 


Vi tycker det låter hur övermäktigt som helst och hade gjort allt för att va på plats och digga kring tunga beats och skönt sound!
Biljetter: https://www.ticketmaster.se/event/503493

Lämna en kommentar

Kommentarer