Text: Anton Dahlrot & Sebastian Camara
Produktion och mix: Lars Thörnblom (Lance-A-Lot Productions)
Trummor: Patrik Alexandersson (Partillo)
Mastering: Andreas Larsson, 304 Mastering


 

Antonio D och Soleil Camara är två upcoming soloartister baserade i Malmö som båda gör musik influerad av reggae och dancehall. De är nu aktuella med nya singeln ‘Jag Gör Det’ som redan släppts via Spotify, iTunes och med en tillhörande video Youtube.

Antonio D är från början från Karlshamn men flyttade till Malmö där han tillsammans med O-Hund, Tredje Ögat och Sabotage (alla från O-Zone battles) startade klicken Djungeln som levererar allt från reggae till hiphop och dancehall.
Han kommer till sommaren vara aktuell med sin EP ”Från Karlshamn till Kingston” som debuterade med singeln ”Mitt Hjärta” i augusti förra året. Den nya EPn kommer att gästas av General Knas och Promoe.

Soleil Camara (Rootz One), född och uppvuxen i Malmö, är en reggaeprofil som för första gången släpper en hel låt på svenska. Han är just nu även aktuell med två singlar på producenten iSHi’s debutmixtape ‘Spring Pieces’ med ‘Get My Money‘ och ‘Find Home’. I nuläget jobbar han på nytt material i Malmö med producenter som Martin René (Anton Ewald, Medina, SödraSidan, Untitled) och Lowgan (Saint) samt låtskrivare som Adam ”ADL” Baptiste och Aleena Gibson (Jason Derulo, RedOne, Linus Svenning).

Lämna en kommentar

Kommentarer