Joe Nat – Give it a shot

Joe Nat är aktuell med albumet ”Reality Show” som släpps i slutet av oktober.

Videon är inspelad i Oslo.

– Alla har sin historia på sin egen resa med sitt egna bagage. Ibland är det tungt att bära, andra dagar lättare. Alla är vi människor som begår misstag. Hur ska man kunna gå en rak väg om man aldrig trampat snett? Hur ska man kunna uppskatta den goda frukten om man aldrig ätit det dåliga äpplet. We lose some and learn some, man faller och tar sig upp igen. Tacksamhet. Kanske det viktigaste man kan känna som människa i denna värld. Tacksam för att få vakna upp till en ny dag och nya möjligheter. Idag är jag tacksam för att jag får leva ut min musik. Musiken som följt mig genom hela min resa och många stunder av hopplöshet. Tacksam för att jag lever idag och får göra det jag älskar. Today is a good day.
Give it a shot

Joe Nat – Give it a shot
Produced by Pure P

Lämna en kommentar

Kommentarer