Admalish,Emilush & Jahmxli släpper musikvideo -Bomba


Admalish ihop med artisterna Emilush och Alibrorsh (känd från gruppen Medina) släpper singeln & musikvideon ”Bomba”, på youtube och spotify m.fl.

Låten är en klubb-banger, sammansatt av tre olika språk; svenska, engelska och bosniska och är ett bra exempel på hur musik på ett gränslöst och universellt sätt faktiskt sammanlänkar människor från olika bakgrunder.

Producerad av Admal Karic (Admalish, som också medverkar i låten) som har ambitionen att etablera sig som erkänd producent och rap-artist-(visats på olika tv kanaler i Bosnien och Balkan, en av pionjärerna för hiphop musiken i efterkrigstidens Bosnien på senare 90-tal).

Musikvideon är inspelad samt redigerad av Emilush (Emil Göransson).
Text/lyrics för ”Bomba” är skriven av respektive artist och handlar om ”den där snygga tjejen”, som i övrigt spelas av den vackra Malmö tjejen Fatima Al Atar (mer känd som ”Effayé”).
”Bomba” gästas av Emilush (Shurdaslakt, 3 miljoner visningar på youtube) och Alibrorsh, (Medina-Där Palmerna Bor, 3,4 miljoner visningar på youtube).

Göteborgs-stationerade Alibrorsh från den numera upplösta gruppen ”Medina” är mer känd som ”JahMxli” internationell och är Grammy Awards samt Mtv nominerad artist. Samtliga artister i ”bomba” bor i Sverige.