Intervju: Intervju med aktuella Willman om sitt album ”Någon annanstans”


22:åriga Willman är aktuell med sitt debutalbum Någon annanstans. Med sin sköna stämma vill han sprida kärlek runt sig och hjälpa andra människor genom sin musik. Ta del av hans låtar genom att lyssna in dig på hans nya skiva på Spotify!

Vill ni även se vår tidigare filmade intervju med Willman klicka här

 

Hallå Willman,  long time no see, hur står det till?

Tjena! Läget är underbart o jag älskar livet!

För dom som missat Willman, berätta lite kort om dig själv? 

Jag är en snubbe på 22 bast som försöker hjälpa människor genom musik, vilket fungerar väldigt bra, har lojala lyssnare över landet och älskar att träffa dom och de är dom som gör att jag orkar fortsätta o va den snälla, ödmjuka och kärleksfulla människa jag är idag Smiley smile

Du släppte nyligen ditt debutalbum Någon annanstans, hur skulle du vilja beskriva skivan?/Hur har responsen varit?

Mitt senaste album fick jättebra respons vilket är skönt eftersom att jag la ner mycket känslomässigt kraft i detta projektet, gick nästan in i väggen själv, så de är skönt att de fick så bra respons! Skivan har lite olika sorters musik känner jag, skulle vilja beskriva den som bred!

Är du själv nöjd med ditt arbete?

Jag är absolut nöjd, men jag känner att jag jobbat under min kapacitet, så ska kämpa nu med att bli så bra jag bara kan, men nöjd är jag absolut!

Vad händer för dig framöver?

Framöver kommer jag släppa singlar, och försöka samarbeta med många artister och växa den vägen, och fortsätta leverera till mina fans, kärlek till dom!

Vad är de bästa med sommaren?

Det bästa med sommaren är ju värmen när den väl e här, jag älskar sommar, och hemma i Falkenberg har jag Skrea Strand som är min favoritplats på sommaren!

Sista ordet är ditt & fritt!

Till sist vill jag tacka alla som vart med mig och stöttat och uppmärksamnat mig, eran kärlek är ovärderlig! Blesss!

 

 

WillMan – Mr Badman ft. JK