Intervju: Med Anna De Rim, lite om vem hon är & såklart om nya singeln ”Svik mig inte” som släpps idag!


Jag personligen hade aldrig hört talas om Anna De Rim först Skanker fick ett mail angående hennes nya släpp ”Svik mig inte” som släpps idag. Skanker lyssnade igenom de singlar Anna De Rim släppt sedan tidigare. Singlarna ”Så bra” och ”Från Paraguay till Prag” som hon släppte 2015 och singeln ”Drömmar” som släpptes 2016. Det var något hos Anna De Rim som väckte Skankers intresse och vi beslöt oss för att dra en mail-intervju för att få höra lite mera om vem denna skönsjungande kvinna är!

Shoo Anna De Rim!

Nå vem är Anna? Ge oss en kort presentation!

Jag är 23 år, född och uppvuxen i Stockholm med mina tre systrar, mamma och pappa. Jag har alltid varit en kreativ person och älskar att skapa. Utöver musiken studerar jag även ett program inom media på universitet. Jag har tidigare arbetat en del med barn och ungdomar och vill gärna vara en förebild för unga människor. Musiken är mitt sätt att dela med mig av mina innersta tankar, värderingar och känslor. Det finns inget som kan få mig att må så bra som när jag står på scen, får direktkontakt med min publik och känner utbytet som sker emellan oss.

Säg 3 saker du är förbannat grym på!

Jag är grym på att vara kreativ (på flera sätt). Hmm.. grym och grym, men jag är också bra på att dansa och är en bra lyssnare.

Hur länge har du sysslat med musik?

Jag har alltid älskat att sjunga men musiken kom till mig under gymnasiet då jag började lära mig att spela gitarr och skrev min första låt. Efter gymnasiet pluggade jag två år artistförberedande singer/songwriter-linje på Kulturama i Stockholm. Under de åren började jag hitta mig själv som artist och ”Anna De Rim” växte fram. Så jag har nu sysslat ordentligt med musik i ungefär 5 år.

Du har släppt ett par singlar! Har du något album på g?

Eftersom jag inte släppt någonting på över ett år är den här singeln lite av en comeback för mig. Så just nu blir det fokus på singlar. Men ett album är inte omöjligt i framtiden.

Nu är du aktuell med nya singeln ”Svik mig inte”. Hur känns det att släppa en kärlekslåt?

Det känns kul och annorlunda. Det blir ju faktiskt den första kärlekslåten jag ska släppa och det betyder mycket för mig. Det har tidigare varit lätt för mig att skriva om budskap jag brinner för med ämnen som optimism, hopp, styrka och givmildhet. I ”Svik mig inte” är jag mer sårbar och kärleksfull vilket känns blottande och intimt men väldigt bra.

Berätta om hur låten kom till?

Låten skrev jag till min första riktiga kärlek och det var nog inte förrän jag fick ner orden på papper som jag insåg att han var just det. Den baserades på rädslan för att bli sviken eftersom jag hade blivit det förr. Jag kände dock för honom som jag aldrig gjort för någon tidigare och jag ville verkligen våga låta mig själv vara kär. Låten kom till genom den starka känslan att jag kunde ge honom allt i denna värld, så länge han inte skulle svika mig, för jag förstod att det i sådana fall skulle göra extra ont den här gången.

Kommande projekt & spelningar?

Jag kan avslöja att det inom kort kommer en uppföljare på ”Svik mig inte” i form av en till singel. Den handlar om hur det blev sen, kan man säga. Det är mycket möjligt att den släpps i samband med ett releasegig så håll utkik 😉

Utöver det är jag den 12/5 med i en endagsfestival som heter Location East, den hålls på Arbis i Norrköping, det ska bli riktigt kul!

Övrigt du vill tillägga?

Jag är så glad och exalterad över att vara igång med musiken igen och jag är mer redo än någonsin!

 

Vi på Skanker önskar dig all lycka & hoppas vi får se dig därute i vimlet snart!!