Musikvideo: Aurelia Dey ft Arvid Rask – Jag Står Kvar


Aurelia Dey släpper ny video.

I lördags spelade Aurelia Dey live inför 20 000 personer på Slottsskogsvallen i Göteborg. Nu är dags för en video till låten Jag Står Kvar.

Aurelia berättar:
Jag Står Kvar är låten från Alpha Vol. 1 där vi besöker en tid där jag under en lång tid när jag hade det som svårast. Texten är inspirerad bl.a. av smärtan från mina två diskbråck som hämmade möjligheterna i min verksamhet som musiker. Men jag lyckades till slut se det ljuset i tunneln när Arvid Rask presenterade en gitarr slinga som berörde mig med känslan att det skulle bli bättre med tiden.

Människor som kan känna ett tomrum inombords pga hinder och motstånd vill jag ge kraft till, speciellt t.ex. till alla alpha icke-män där ute, denna låt är till dem. Sanna Eriksson (Sallyswag) välsignade låten med kuling som också hyllar den nordiska folkmusiken jag älskar och influeras av.

Videon är inspelad och redigerad av Sanna Holmberg på Öland.

Kläder från det afrosvenska designmärket Kalunji040.

Dansare: Eywa (Laces) och Mon-Lisa.

Elin Hedman PR