Om Skanker


Vad är Skanker.se? 

Syftet med Skanker.se är att göra skandinavisk reggaemusik & kultur lättillgänglig, att inspirera lyssnare till att hitta nya artister och hålla reggaepubliken uppdaterad kring event med mera. Men också att ge en mer personlig bild av artisterna genom både skriftliga intervjuer och videointervjuer.

Varför skanker.se? 

De senaste åren har svensk reggae i Sverige och Skandinavien fått ett rejält uppsving. Genren är på frammarsch och det fortsätter poppa upp nya artister. Tack vare internet, med facebook, youtube, soundcloud och andra olika sociala nätverk,  når nya artister och låtar ut till publiken på ett helt annat sätt än förut.

Det har dock saknats en reggaesite där allting var samlat. Utifrån det föddes idén till Skanker.se; en site för alla reggaefans i Skandinavien.

Vad kommer hända på skanker? 

Skanker.se håller koll på det senaste inom reggae i Skandinavien vad gäller nya singlar, album, EP, musikvideor, konserter, event m.m. Vi gör både skriftliga och filmade intervjuer samt åker runt på jam & konserter och filmar. Vi uppmärksammar även artister utifrån Skandinavien, men fokus ligger på Sverige, Norge, Danmark och Finland.


 Skanker Staben

frank

Frank

Admin/Skribent

Kontakt: Frank@skanker.se

Tero Tanner

Skribent/Fördjup Art.

Kontakt:

Tero@skanker.se

KONTAKTA OSSSKICKA IN MUSIKVÅRA ARTISTSIDOR