Singel: Anna De Rim släpper ”Efter dig” fortsättningen på senaste singeln ”Svik mig inte”


Anna De Rim släpper fortsättning på senaste singeln

I mars i år släpptes hennes singel ”Svik mig inte” och nu kommer den efterlängtade fortsättningen. Den heter ”Efter dig” och handlar om hur det är att ha varit i en relation som inte var bra för en och vad man tar med sig och lär sig ifrån det.

– Destruktiva förhållanden är väldigt vanliga och finns i många olika skepnader. Alla erfarenheter är dock bra i slutändan och jag är mycket starkare idag. 

Singeln ”Efter dig” släpps idag. Det är en kaxig och meningsfull låt om vad man lärt sig, kanske främst om sig själv och sitt eget värde, när man varit tillsammans med en person som egentligen inte var bra för en. Även att man inte insåg det förrän det faktiskt var slut. En djup lyrik möter upbeat pop/RnB med dancehall-influenser. Återigen en väldigt stark låt som släpps av Anna De Rim men som till skillnad från hennes senaste singel kommer få dig att vilja dansa.

Anna De Rims kommande singel är producerad av Cortés.

Anna De Rim är en låtskrivare och sångerska som skriver på svenska och snuddar vid genrers som pop/soul, RnB, hiphop och reggae. Blandningen av stilar i hennes musik går hand i hand med hennes uttryck på scen, där självsäkerhet möter sårbarhet och ödmjukhet möter tuff charm.