Skanker News: Sköna Anna De Rim släpper den 19/3 nya singeln ”Svik mig inte”


Anna De Rim släpper för första gången en kärlekslåt

Det har gått över ett år sedan hon släppte sin senaste singel ”Drömmar” och snart får vi äntligen ta del av ny musik av Anna De Rim. Tidigare har vi hört hennes låtar med tydliga budskap om att tro på sig själv och följa sina drömmar. Den 19/3 släpps hennes singel ”Svik mig inte” och är rakt igenom en kärlekslåt. 

– Jag har tidigare fokuserat på låttexter med budskap jag brinner för. Självklart är kärlek också ett sådant ämne och jag har skrivit kärlekslåtar förr, men jag inser nu att det krävdes att jag skulle ha varit kär på riktigt innan det kändes äkta. 

Singeln ”Svik mig inte” släpps måndagen den 19 mars på Spotify och handlar om att våga vara kär och vilja se förbi alla problem i en relation. Också om känslan att man skulle kunna göra allt för en annan människa. Pop möter soul med en touch av tropiska smaker och den poesi-liknande texten tillsammans med rytmen skapar en fin och unik stämning i låten.

 

Oavsett om du är kär eller inte, i en relation eller inte, eller kanske aldrig varit något av det, kan du känna igen dig i den här låten om rädslan för att bli sviken.

Singeln är producerad av No Faces från Norrköping.

Anna De Rim är en up-and-coming sångerska och låtskrivare från Stockholm. Hon skriver på svenska och med hennes texter och medryckande melodier snuddar hon vid genrers som pop/soul, RnB, hiphop och reggae. Blandningen av stilar i hennes musik går hand i hand med hennes uttryck på scen, där självsäkerhet möter sårbarhet och ödmjukhet möter tuff charm.

Det är svårt att likna henne vid någon annan artist då hon har en väldigt säregen känsla och stil, i allt från hennes starka röst till poesi-liknande lyrik.